Летња пауза у ДКЦ

13.07.2023-22.08.2023, 18:00

Поштовани посетиоци Дворане Културног центра Београда,

Завршена је још једна сезона током које је, као и увек, ДКЦ био биоскоп квалитетног уметничког филма, место сусретања публике и аутора, место живе размене мишљења и дружења. Хвала вам за посету, поверење и подршку током протекле сезоне!

ШТА НАС ЧЕКА У НАРЕДНОЈ СЕЗОНИ?

Биоскоп ћемо поново отворити 23. августа, када ћемо традиционално премијерно приказати радове младих филмских аутора из свих крајева света који ће заједно снимити три документарна филма у оквиру Међународног студентског филмског кампа ИНТЕРАКЦИЈА.

Акценат целе јесење сезоне је 60 година рада биоскопа уз посебан програм. Резервишите датуме 19-22. октобар за ДКЦ!

Крајем септембра очекујте ФЕСТИВАЛ СРПСКОГ ФИЛМА ФАНТАСТИКЕ.

Октобар је традиоционално резервисан за популарни ГЕТЕ ФЕСТ који ће донети избор најбољих немачких филмова у протеклих годину дана.

Новембар доноси велике филмске посластице – нова издања СЛОБОДНЕ ЗОНЕ, ФЕСТИВАЛА АУТОРСКОГ ФИЛМА, као и ДАНА САВРЕМЕНОГ ИЗРАЕЛСКОГ ФИЛМА који ће представити најзанимљивија рецентна филмска остварења.

Током прве недеље децембра настављају се пројекције најбољих ауторских филмова из целог света у оквиру ФЕСТИВАЛА АУТОРСКОГ ФИЛМА, а 21. децембра очекује нас фестивал НАЈКРАЋИ ДАН са избором кратких филмова.

Видимо се поново 23. августа!

ВАШ БИОСКОП ДОБРОГ ФИЛМА

 

Loading...