Семинар „Барокна соло и камерна музика“

16.11.2013, 10:00.
blank-image

УК „ПАРОБРОД“

У оквиру јубиларног десетог Фестивала чембала планирано је одржавање семинара Завода за унапређење образовања „Барокна соло и камерна музика“. На овај семинар добродошли су сви који желе да свирају камерну музику са чембалом. Потребно је понети ноте и инструменте.
Сваки наставник из области музике требало би да има увид у најновије трендове интерпретације соло и камерне барокне музике. Реагује се на потребу да се у интерпретацију барокне музике уведе опште прихваћена светска и европска пракса, која је код нас била дуго запостављена. Семинар се води савременим светским сазнањима у области ране и барокне музике, као и на великом теоретском и практичном знању, али и дугогодишњој успешној међународној извођачкој пракси аутора и предавача др Смиљке Исаковић у овој области.
Семинарима могу присуствовати и ђаци као демонстратори.
Сви заинтересовани за похађање семинара могу се пријавити на адресу пријаве@укпароброд.рс са назнаком на који семинар се пријављујете. Замолили бисмо вас да током пријаве оставите и ваше податке како бисмо могли да вас контактирамо око даље организације.
Минималан број полазника је 10.
Котизација за учешће на семинару износи 4.000,00 динара
Додатне информације као и информације о пријави за учешће на семинарима можете добити и на smiljkais@gmail.com

Loading...