КЦБ КЛУБ – дружење са Милошем Томићем

14.09.2013, 12:31.
blank-image

Клуб је конципиран тако да нуди креативно и пријатно дружење публике различитих старосних и образовних профила са ауторима програма – визуелним уметницима, фотографима, дизајнерима, критичарима и теоретичарима уметности, писцима, издавачима, композиторима, филмским ствараоцима, као и организаторима програма, културним радницима и спонзорима.
У оквиру КЦБ КЛУБА дружимо се са уметником Милошем Томићем. Причамо о његовој изложби Музикални дневници. О музици и звуковима у свакодневном животу, о дневничкој форми стваралаштва коју можемо назвати “сваког дана по мало”, као идеалној форми за бављење уметношћу у немогућим условима.

(­* Милош каже : “Као лични психијатар, преписао сам себи дневну лековиту дозу музицирања. Никада нисам ишао у музичку школу, не умем да читам ноте али често чујем мелодију у шуми звукова око себе и од детињства сам бубњао ритмове прстима по столу, током породичних ручкова, увек ућуткиван од родитеља.”)

Милоша такође веома интересују и ваше приче и искуства. Спремите се да активно учествујете у разговору о вашем доживљају музике, од траума са часова музичког до интересантних звукова које (можда само ви) чујете док пролазите градом.

Милош ће нам причати и о свом учешћу на овогодишњем Венецијанском бијеналу, из једног другачијег и веома личног угла.

Ако не познајете Милоша Томића, упознаћете га у суботу. До тада… шаљемо вам две Милошеве биографије.

Милош Томић је дипломирао режију на ФДУ у Београду. Завршио је постдипломске студије анимације на чувеној Филмској академији у Прагу. Снимио је више кратких филмова и видео радова за које је добио награде у земљи и иностранству. Паралелно са филмом бави се визуелном уметношћу.

Милош Томић. Рођен 1976. у Београду. Висок 168цм. тежак 66 кг. Коса црна. Очи плаве. Као тинејџер муцао. Прошао курс окретних игара у руском дому културе. Не одваја се од бицикла. Породичан човек. Добре особине: залуђеник, радознао, заљубљиве природе, музикалан. Лоше особине: површан, љубоморко, мало храбар, стипса. Редовно ради јутарњу гимнастику.

Препоруцујемо да погледате и његов сајт www.милостомиц.цом

……………..

Такође, препоручићемо вам још неке програме КЦБа у наредних месец дана, најавићемо вам концепт овогодишњег Октобарског салона, а ту је и договор око “екскурзији клуба” коју планирамо у октобру.

Број места је ограничен. Молимо Вас да свој долазак обавезно потврдите на е-маил адресу ана.недељковиц@кцб.орг.рс

Видимо се!

…………….

Kontakti za informacije o KCB klub i aktivnostimima:

Gordana Dobrić, kustoskinja

mob. 062 8005827, e-mail: gordana.dobric@kcb.org.rs

Ana Nedeljković, stručna saradnica za edukativne programe

mob. 062 800 58 18, e-mail: ana.nedeljkovic@kcb.org.rs

Više informacija o programima Kulturnog centra Beograda www.kcb.org.rs

Loading...