blank-image

ПОП-УП ПРОСТОР
Архипелаг, Цлио, Геопоетика, Градац, Паидеиа, Одисеја, Лом, Ренде, Академска књига, Ред Боx, Златно руно и КЦБ
Културни центар Београда по трећи пут представља јединствени књижарско-културни пројекат! Поп-уп књижару осмислила је издавачка кућа Геопоетика, уз подршку КЦБ-а, окупивши неке од најугледнијих издавача који својим дугогодишњим радом доприносе одржавању високог нивоа у издаваштву и култури уопште, а немају сопствене књижаре.
Простор књижаре деле: Архипелаг, Цлио, Геопоетика, Градац, Паидеиа, Одисеја, Лом, Ренде, Академска књига, Ред Боx и Златно руно. У књижари ће бити изложена и издања Културног центра Београда, које је наша кућа наследила од претходне дугогодишње књижаре која је радила у овим просторима (издања различитих издавача), као и нова и старија издања КЦБ-а.
Књижара је осмишљена по угледу на такозване поп-уп продавнице и ресторане који се привремено отварају на одређеним локацијама, а онда затварају, да би касније “искрсле” на истом или сасвим другом месту. Овако осмишљена књижара има пре свега културну мисију, па ће тако трећа Поп уп књижара давати попуст на све књиге поезије, подржавајући Светски дан поезије који се у КЦБ-у обележава 20-22 марта.

 

Loading...