ИНТЕРСТЕЛАР (САД/В. Британија) 2014. 169`

14.11.2014-26.11, 16:32.
blank-image

режија: Кристофер Нолан сценарио: Џонатан и Крисотфер Нолан фотографија: Хојте Ван Хојтема музика: Ханс Цимер улоге: Метју Меконахи, Ен Хатавеј, Џесика Честејн, Мет Дејмон, Мајкл Кејн…
Три недеље после светске премијере у Лос Анђелесу, најновији филм Кристофера Нолана ИНТЕРСТАЛАР пуни биоскопе и добија изузетне оцене и од публике и од критике. Окарактерисан је као ремек дело научне фантастике и један од најозбиљнијих кандидата за награду Америчке филмске академије.

Група истраживача предвођена пилотом астронаутом Купером и научницом Брен кренула је у потрагу за новим стаништем за људску врсту, с обзиром да земља полако, али сигурно губи својства која су неопходна за људски живот, а и људи је на њој све мање. Једине планете које су иоле прихватљиве за нове људске колоније налазе се далеко изван Сунчевог система и до њих је могуће доћи једино уз помоћ црних рупа. Али нико тачно на зна шта се налази на другој страни. Ови истраживачи остављају своје породице на земљи и полазе у непознату, неопходну и врло опасну мисију у намери да спасу људски род.

Loading...