Музика трга на бис – Fish in Oil

17.09.2015, 19:00.
blank-image

Циклус „Музика трга“ је конципиран у настојању да музика постане саставни део живота нашег града, свакодневница великог броја лјуди који овуда пролазе. Лепо време, као и жеља да продужимо лето, подстакли су нас да летњи програм продужимо и током септембра месеца.

Fish in Oil
Папа Ник, перкусије
Феђа Френклин, бубњеви
Бранислав Радојковић, електрични контрабас
Братислав Радовановић, гитара
Душан Петровић, саксофон

Група Fish in Oil изводи еклектичну ауторску инструменталну музику која кокетира са различитим музичким стиловима, сурфом, филмском музиком, блузом, фрее џезом, панком, слободном импровизацијом и роцк’н’роллом. Истовремено се одупиру да искључиво буду сврстани у било који од наведених праваца. Њихов први албум је издат 2012. године под називом Полуострво (Пенинсула) и садржи 12 композиција које потписује гитариста Братислав Радовановић. Група у различитим поставама постоји од 1993.
Током прве сезоне циклуса Музика трга, састав Fish in Oil је био наш резиденцијални бенд, а њихови наступи у фонтани су били ишчекивани и увек су имали посебну атмосферу захваљујући одличној конекцији са публиком. Зато не пропустите њихов наступ овог четвртка.

Loading...