Kulturni centar Beograda raspisuje JAVNI POZIV

15.07.2015-22.07, 12:46.
blank-image

za dostavljanje zatvorenih pisanih ponuda za zakup na određeno vreme poslovnog prostora u Kulturnom centru Beograda
JAVNI POZIV za dostavljanje zatvorenih pisanih ponuda za zakup na određeno vreme poslovnog prostora u Kulturnom centru Beograda na kojima preneto pravo korišćenja i upravljanja ima Kulturni centar Beograda, uz ostvarivanje poslovno – tehničke saradnje prema pravilima predviđenim ovim pozivom.

1. Kulturni centar Beograda (u daljem tekstu: Centar) poziva sve zainteresovane ponuđače da dostave ponudu za zakup na određeno vreme dela poslovnog prostora u Kulturnom centru Beograda (u daljem tekstu: prostor):

1) Pop-ap prostor u prizemlju zgrade u ulici Trg Republike br. 5, površine 250 m2 koji je deo poslovnog prostora označenog kao poslovni prostor br 1 u Listu nepokretnosti br. 1414 KO Stari grad, ukupne površine 428,9 m2, u prizemlju zgrade u ulici Kneza Mihaila br. 6;

2) Magacinski prostor u suterenu zgrade u ulici Trg Republike br. 5, površine 16 m2 sa pripadajućim sanitarnim čvorom površine 2,3 m2 koji je deo poslovnog prostora označenog kao poslovni prostor br. 6. U Listu nepokretnosti br. 1414 KO Stari grad, ukupne površine 285 m2, u suterenu zgrade u ulici Kneza Mihaila br. 6.

Ukupna površina prostora je 266 m2. Uz ovaj prostor, zakupac će koristiti, prema uslovima ovog javnog poziva i letnju baštu Centra u skladu sa rešenjem opštinskog organa uprave Gradske opštine Stari grad za potrebe ugostiteljske delatnosti.

Predmetni prostor se daje u zakup jedinstveno.

Prostor se daje u zakup radi obavljanja prevashodno knjižarske delatnosti i realizacije kulturnih programa. Pored toga, zakupac će obavljati samostalno ili u poslovnoj saradnji sa drugim pravnim licem ili preduzetnikom i prateću ugostiteljsku delatnost, s tim što površina zauzeća unutrašnjeg prostora ugostiteljskim mobilijarom ne može preći oko jedne trećine ukupne površine unutrašnjeg prostora koji je predmet zakupa, a u skladu sa modelom Ugovora koji je sastavni deo konkursne dokumentacije.

Uslov zakupa prostora je istovremeno ostvarivanje poslovno – tehničke saradnje sa Centrom prema uslovima iz ovog Javnog poziva.

Zainteresovani ponuđači mogu da dostave svoje ponude, sačinjene u skladu sa Uputstvom najkasnije do 22. jula 2015. godine, do 11 časova.

Kontakt osoba Ana Đokić 011/ 2622 757

Loading...