22. ФЕСТИВАЛ АУТОРСКОГ ФИЛМА

25.11.2016-03.12, 15:45.
blank-image

Дворана Културног центра Београда; 25-новембар-3. децембар 2016.
22. Фестивал ауторског филма (ФАФ) биће одржан у Београду од 25. новембра до 3. децембра. Програм ове године чини осамдесет и једно филмско остварење, док главни, такмичарски програм доноси двадесет два остварења, од којих се дванаест такмичи за Гран при фестивала „Александар Саша Петровић”. Филмови који се такмиче су: Сијераневада, Акваријус, Албум, Сви северни градови, Сирово, Орнитолог, Срца са ожиљцима, Између, Остани усправан, Судар, Зовем се Неро и Борис без Беатрис.

Поред главног програма, фестивал је ове године богатији за још већи број пратећих програма, који, поред филмских, убраја и представе, едукативне програме и радионице.

Фестивал отвара филм „Ја, Данијел Блејк“ славног редитеља Кена Лоуча, добитника „Златне палме” овогодишњег Канског фестивала. Главна сала фестивала и ове године је Дом омладине Београда, док ће се филмови приказивати и у Дворани Културног центра Београда, старој и новој згради Музеја Југословенске кинотеке, биоскопу Фонтана, УК Пароброд, Дому културе Студентски град, Арт биоскопу – Коларчева задужбина и УК Палилула.

Продаја карата је почела, а цене у зависности од времена пројекције износе, као и претходних година, од 150 до 300 динара. Фестивал већ традиционално подржавају Министарство културе и Град Београд, а више о програму и пројекцијама у Дворани Културног центра Београда можете сазнати овде.

Loading...