АРХИТЕКТУРА У КОНТЕКСТУ 2: Архитектонски конкурс као модел архитектонске праксе, архитектица Зорица Савичић

23.11.2016, 15:55.
blank-image

Аутор и модератор разговора: Снежана Ристић
Дипломирала је 1985, на Архитектонском факултету у Београду. Награђивана је као студенткиња. Добила је награду из фонда Оливера и Милан Минић за најбољи студентски рад из области ентеријера и награду фонда Даница Којић за најбољи дипломски рад из области ентеријера. Радила је у великим архитектонским бироима (Инвест биро, Енергопројект), била је асистенткиња на београдском Архитектонском факултету. Данас је ванредна професорка на Факултету за уметност и дизајн, универзитета Џон Незбит, на предмету Ентеријер јавних објеката и објеката културе. Још увек учествује на архитектонско урбанистичким конкурсима. И добија награде.

Зорица Савичић говориће о изазовима урбанистичко-архитектонских конкурса, важности и ефемерности ентеријера, архитектури као животном опредељењу, архитектонској пракси и важности образовања, о томе како архитектице пролазе у овој професији, било да су у пракси или у образовном систему.

Напомена: Предавање је вредновано са 5 бодова за пријављене учеснике, односно 10 бодова за предаваче који су чланови Коморе и увршћено у Програм обуке континуираног (перманентног) професионалног усавршавања чланова Инжењерске коморе Србије из области Националног програма за 2016. годину.

Суорганизатор: Инжењерска комора Србије

Loading...