Četvrtak na KIDS FEST-u

27.10.2016, 17:19.
blank-image

13:00 PAT I MAT 15:00 LEDENO DOBA: VELIKI UDAR 17:00 SA VRHA SVETA
13:00 PAT I MAT (bez dijaloga) 83’
Komedija, fantazija;
Preporučeni uzrast: 4+
Originalni naziv: Pat & Mat The Film;
Režija: Marek Beneš;
Zemlja porekla: Češka;
Trajanje: 84’
Pat i Mat su 40 godina jedan drugom bili najbolje komšije. Sada su odlučili da se osvrnu na svoj ludi život. Šta može biti bolje od kućnog filma na 35-milimetarskoj traci na kojoj su zabeleženi brojni trenuci iz njihovog svakodnevnog života?

15:00 LEDENO DOBA: VELIKI UDAR (sinhronizovano) 94′
Animirani, 3D; Preporučeni uzrast: 6+; Originalni naziv: Ice Age: Collision Course; Režija: Mike Thurmeier; Zemlja porekla: SAD; Trajanje: 94’
U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

17:00 SA VRHA SVETA (sinhronizovano) 81′
Drama, porodični film; Preporučeni uzrast: 8+ ; Originalni naziv: Long way North; Režija: Rémi Chayé ; Zemlja porekla: Francuska Trajanje: 81’
U ovoj čarobnoj i epskoj animiranoj avanturi, petnaestogodišnja ruska aristokratkinja Saša kreće na potresan i opasan put ka Severnom polu u očajničkoj potrazi za svojim dedom, poznatim istraživačem koji je dizajnirao veličanstveni brod, ali se nikada nije vratio sa svoje ekspedicije.

Loading...