Четвртак на КИДС ФЕСТ-у

27.10.2016, 17:19.
blank-image

13:00 ПАТ И МАТ 15:00 ЛЕДЕНО ДОБА: ВЕЛИКИ УДАР 17:00 СА ВРХА СВЕТА
13:00 ПАТ И МАТ (без дијалога) 83’
Комедија, фантазија;
Препоручени узраст: 4+
Оригинални назив: Пат & Мат Тхе Филм;
Режија: Марек Бенеш;
Земља порекла: Чешка;
Трајање: 84’
Пат и Мат су 40 година један другом били најбоље комшије. Сада су одлучили да се осврну на свој луди живот. Шта може бити боље од кућног филма на 35-милиметарској траци на којој су забележени бројни тренуци из њиховог свакодневног живота?

15:00 ЛЕДЕНО ДОБА: ВЕЛИКИ УДАР (синхронизовано) 94′
Анимирани, 3Д; Препоручени узраст: 6+; Оригинални назив: Ице Аге: Цоллисион Цоурсе; Режија: Мике Тхурмеиер; Земља порекла: САД; Трајање: 94’
У петом наставку свима познати јунаци боре се да спрече смак света од астероида који уништавају Земљу. Читаву серију несрећних догађаја, као и увек, покреће веверица Скрет. Његова епска потрага за одбеглим жиром ће га катапултирати у свемир, где ће се догодити низ космичких догађаја који прете уништењу целог света.

17:00 СА ВРХА СВЕТА (синхронизовано) 81′
Драма, породични филм; Препоручени узраст: 8+ ; Оригинални назив: Лонг wаy Нортх; Режија: Рéми Цхаyé ; Земља порекла: Француска Трајање: 81’
У овој чаробној и епској анимираној авантури, петнаестогодишња руска аристократкиња Саша креће на потресан и опасан пут ка Северном полу у очајничкој потрази за својим дедом, познатим истраживачем који је дизајнирао величанствени брод, али се никада није вратио са своје експедиције.

Loading...