КЦБ радионица за децу и одрасле: КАКО ПРЕТВОРИТИ ФОТОГРАФИЈУ У ЦРТЕЖ?

11.06.2016, 19:12.
blank-image

КЦБ радионица за децу и одрасле: КАКО ПРЕТВОРИТИ ФОТОГРАФИЈУ У ЦРТЕЖ?
Додјите да претварамо фотографије у цртеже!

Како је настао пројекат Мит о градитељу – скоро па случајно.
Ево о чему је реч…

Уметница Маја Миловановић је у свом стану пронашла један стари дневник и албум са фотографијама извесног Луке Поповића који је ту живео пре ње. Тај материјал је искористила и претворила у интересантне цртеже, слике и анимације.

На радионици заједно истражујемо изложбу, смисљамо приче и маштамо, учимо о различитим техникама цртања и сликања, а затим, уз помоћ ваше креативности, разних оловки, угљена, четкица, провидних папира и пројектора, претварамо ваше фотографије у нове, забавне цртеже!Наравно, цртамо и маштамо сви заједно, деца и одрасли.

Упутство за употребу радионице:

Молимо вас да понесете неке ваше старе, породичне фотографије. Можете их одштампати и у А4 формату (обичан папир, може црно бело).

Радионицу води Ана Недељковић, визуелна уметница

Радионица је бесплатна, намењена је деци узраста од 7 до 12 година (али примамо и мало млађе, а ова радионица сигурно може да буде интересантна и за мало старије).

Да би било довољно места за све, и да бисмо могли лепо да радимо са свима, број учесника је ограничен. Зато нам је битно да се што пре пријавите. Пошаљите ваше име, презиме, маил, број мобилног и име, презиме и годиште детета на ана.недељковиц@кцб.орг.рс

 

 

Loading...