Концерт лауреата такмичења 9. фестивала музике и игре Амадеус

06.06.2016, 19:00.
blank-image

На концерту ће наступити првонаграђени солисти на виолини, клавиру и гитари. Млади такмичари ће изводити дела Бетовена, Моцарта, Вивалдија, Палмера, Тајчевића и других.
9. међународни фестивал музике и игре Амадеус ове године траје од 17. маја до 18. јуна. Овогодишњи фестивал почео је премијером мјузикла Моцартов музички времеплов у Сали Музеја Југословенске кинотеке. У суботу 21. маја у КЦ Чукарица одржан је први део фестивала под називом Мали Амадеус. У овом музичко-сценском програму учествовала су деца неколико вртића ПУ Чукарица.
Такмичарски део 9. фестивала „Амадеус“ биће одржан је од 27. до 29. маја у салама МШ Амадеус и КЦ Чукарица. У овом делу програма учествовали су ученици основних и средњих музичких и балетских школа и балетских студија из Србије и из иностранства. У оквиру ревијалног дела фестивала публика ће имати прилику да ужива у достигнућима младих и талентованих музичара и играча на концертима у Библиотеци града, Културном центру Београда, Народном позоришту и на Коларцу. У Артгету ће наступити првонаграђени музичари. Улаз на све програме је слободан. Подршку овогодишњем фестивалу пружио је Град Београд.
На концерту ће наступити Марлена Волиц, клавир, Ђурђија Марић, клавир, Леа Милетић, клавир, Јелена Анастасиа Живковић, клавир, Милена Јаковљевић, виолончело, Марко Волиц, гитара, Давид Живковић, гитара, Никола Перовић, гитара, Станислава Благојевић, гитара, Зое Јањалија Деветак, виолина, Иван Балугџић, виолина, Анђела Ковачевић, клавир, Александра Алексић, клавир, Софија Грба, клавир, Неда Здравковска, клавир, Ирина Кадић, клавир, Аница Милићевић, клавир, Марија Минић, клавир, Лазар Митић, клавир, Даша Тошић, клавир, Лука Богавац, клавир, Ана Париповић, клавир, Дуња Ђокић, соло певање и Дуо Јелена и Јулија Живковић.

Loading...