КЦБ радионица за децу и одрасле СУПЕРХЕРОЈИ НА МАЈИЦАМА

26.03.2016, 18:36.
blank-image

Бесплатна радионица за децу узраста од 6 до 11 година
Дођите да заједно цртамо, сликамо и осмишљавамо суперхероје и њихове супер моћи (са којима могу да мењају свет, ако мислите да је то потребно).
Дођите да заједно креирамо нове модне колекције и цртамо ваше супер ликове на мајицама и беџевима.
На радионици вас чекају забавне игрице, пар причица о неким познатим и мање познатим карактерима из цртаних филмова, боје и фломастери за текстил. Наравно,цртамо сви заједно, деца и одрасли.
Упутство за употребу радионице 🙂
Молимо вас да понесете мајице за цртање (и деца и одрасли), било какве, неке које већ имате, битно је само да су једнобојне, пожељно беле или неке светле боје.
Предлажемо да на радионицу не дођете у најновијој свечаној одећи, осим ако не желите и њу да осликате. Ако будете радили са пуно боје, мајицама ће бити потребно време да се осуше, тако да ћемо их ми лепо сачувати, а ви можете да дођете по њих од понедељка.
Суперхероји, видимо се!
Радионица је бесплатна, намењена је деци узраста од 6 до 11 година (али примамо и мало млађе и старије). Да би било довољно места за све, и да бисмо могли лепо да радимо са свима, број учесника је ограничен. Зато нам је битно да се што пре пријавите. Пошаљите ваше име, презиме, маил, број мобилног и име, презиме и годиште детета на mailto:ana.nedeljkovic@kcb.org.rs

Loading...